Samenwerking

 

Wij geloven dat de kracht van goede dienstverlening schuilt in goede samenwerking. Hierdoor kunnen we u een totaalpakket bieden. Maak kennis met een aantal organisaties die we u kunnen aanbevelen. Wenst u voorgesteld te worden aan één van deze partijen, neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Westland ARBO

Arbodienstverlening

Westland ARBO richt zich op de dienstverlening aan het MKB in de regio Westland en de direct aangrenzende gebieden. Kennis van en binding met die regio zorgen ervoor dat de dienstverlening goed aansluit bij de dynamiek van de gevestigde bedrijven. Met Westland ARBO kiest u voor een heldere aanpak om verzuim, en dus kosten, binnen uw organisatie terug te dringen.

 acopleidingen

Opleidingen

AC Opleidingen is specialist in opleidingen die met veiligheid te maken hebben. Voor tal van bedrijven en organisaties in Nederland zijn ze een betrouwbare opleidingspartner voor onder andere VCA en BHV. Met een tiental oefenruimten bieden ze een unieke omgeving om als bedrijfshulpverlener te oefenen.

 gardienbedrijfsfysiotherapie

PBM en bedrijfskleding

 

Westland Workwear is een gedegen verkooporganisatie en is gespecialiseerd in het verzorgen van eigentijdse promotionele, representatieve en industriële bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Westland Workwear levert een breed assortiment bedrijfskleding en PMB aan de industrie, tuinbouw, dienstverlening, bouw en detailhandel.